اقتصاد دریان مثل دیگر شهرها و شهرستان ها و روستاهای ایران زنجیروار به هم وصل بوده و هستند .
ساکنین دریان از قدیم در کار کشاورزی ، دامداری و زنبورداری و غیره فعال بودند. عده ای با خانواده و یا خود برای کار و کوشش در شهرهای بزرگ تبریز و ارومیه در کار تجارت و خریدوفروش بودند مخصوصاً در خرید و فروش مغز بادام و گردو . محصول مغز بادام دریان و حومه در بازار تبریز تاثیرگذار بود باضافه گندم و جو و حبوبات ، برای نمونه کشاورز نمونه در یک قرن گذشته مشهدی احمد علی مولوی دریانی فرزند کربلائی حسن تولد 1240 فوت 1343 دریان معروف به کوروش بود که با چهار خانواده ( سه پسر و عروسها) هرکدام یک به یک مسئولیتی داشتند 28 سال در یک خانه در محله میده کاهو روبروی مسجد آقا بابا زیر یک سقف زندگی می کردند و محصولات خود را با گاری و به تدریج به تعداد 12 بار الاغ حمل می شد به بندر شرفخانه و یا گلمانخانه و از آنجا با کشتی به ارومیه ارسال می شد جهت فروش به تجارتخانه حاجی علی اکبر ابراهیمی دریانی و دیگر تاجرها . از سال 1322 باتفاق آقای مشهدی عبدالله صفایی ( معروف به عمواغلی) و پسران در منطقه شینگدول دریان ( زمین ارشع) و منطقه تورپاخلو دریان هر دو منطقه جزو اراضی شمال و جنوب غربی دریان می باشد مدام به کاشت گندم و جو اشتغال داشتند. همین طور محصولات بادام، گردو، سیب دریان و یونجه در منطقه یوخاروکند و چای باغلاری تولید می کردند. اهالی محل و اهالی دریان قدیمی ها همه خاطره دارند از فعالیتهای طایفه کربلایی حسن ، عده ای هم برای کار و تجارت به کشورهای همسایه روسیه و ترکیه و باکو، خانواده های ابراهیمی ها، دریانی ها، ساعدی ها، رزاقی ها، محمودی ها، نوری ها، امیربگلوئی ها، کریم بیگی ها، ایران پرستها، هاشم زاده ها، نبی زاده ها، میکائیلی ها، کلانتری ها، احمد پورها، عابدینی ها و طالبی ها، برای نمونه تصویر چند تن از بازرگانان معروف، بنام حاجی بابا نبی زاده دریانی ، حاج مهدی ابراهیمی دریانی و سایر تجار ضمیمه می باشد همچنین یکی دیگر از تجار معروف بنام آقای محمد تقی کلانتری دریانی که در استانبول دارای کارخانه تولیدی قاشق و چنگال اشتغال داشته و دارند. آقای هاشم هاشم زاده در استانبول و ازمیر در امر تجارت بودند معروف به پاشا و در حال حاضر دریانی های عزیز در کل جهان خصوصاٌ کشورهای اروپایی ، آمریکایی ، کانادایی و استرالیا در همه رشته ها از جمله مهندسی ، پزشکی ، اقتصادی و اجتماعی فراوان هستند و 80 درصد دریانی ها ساکن تهران میباشند و در کارهای صادرات مثل خشکبار، چای ایرانی و خاک چای، فرش ، صنایع لوستر و واردات از قبل چای ، شکلات ، قهوه ، نسکافه و مواد اولیه جهت کارخانجات . همچنین در امور بنکداری و عمده فروشی وخرده فروشی که بنام سوپرمارکت دریانی حضور ذهن مردم ایران عزیزمان هست که جدیداً سوپرمارکت داران نام دریان را سر درب مغازه ها از طرف شرکت کشت و صنعت تکدانه بنام فروشگاه زنجیره ای یاران دریان نصب نموده اند.
ما دریانی ها در ایام تعطیلات خصوصاً عیدنوروز ، تابستان ، محرم به شهر ییلاقی دریان عزیزمان رفت و آمد داریم . ضمناً در نخستین جشنواره طرحهای برگزیده روستایی دهیاری دریان لوح تقدیر طرح برتر درسال 1384 از دست وزیر کشور عبدالواحد موسوی لاری و معاون سازمان شهری و روستایی علی نوذرپور اخذ گردید .
در حال حاضرشهردار دریان جناب آقای اکبر شفائی دریانی متولی دریان حاج اسماعیل میکائیلی دریانی بصورت هیئت امنایی تهران – دریان به امور و کارها رسیدگی می کنند.